Skener využívá Ramanovu spektroskopii, technologii, která získala Nobelovu cenu a která byla přizpůsobena pro biologická měření a stala se uznávanou disciplínou podloženou roky výzkumu.

Biofotonický skener Pharmanex® BioPhotonic S3 byl oceněn jako vítěz soutěže 2015 BIG (Business Interlligence Group) Innovation Awards. podle BIG skener umožňuje užiivatelům lépe sledovat zlepšení na své pokožce, které se odvíjí od změn v jejich stravování a životním stylu.

Pharmanex® je exkluzivním vlastníkem Biofotonického skeneru, vlastní na něj i patent. Skener lze pronajmout pouze Nezávislým Distributorům  společnosti Nu Skin, nelze jej zakoupit.

Jak to funguje?

Karotenoidy jsou skupinou více než 600 organických pigmentů, které lze nalézt v přírodě a které jsou příčinou zabarvení vaječných žloutků, rajčat, zelených listů, ovoce a květin. Při skenování uživatelé získávají své SCS – skóre karotenoidů v kůži a seznámí se s tím, jakou mají hladinu karotenoidů. Čím více barevnoého ovoce a zeleniny jíte, tím více karotenoidů máte ve svém těle.

Co jsou karotenoidy?

Jejich zásadní přínos spočívá v antioxidačním působení. To znamená, že chrání buňky před poškozením nestabilními molekulami kyslíku, tzv. volnými radikály. I když jsou si podobné, je důležité, že kaýdý z nich specificky působí na určitou tkáň.

Výzva volným radikálům. Řešení: ANTIOXIDANTY

Antioxidanty jsou základní součástí antioxidačního obranného systému organismu. Studie dokazují, že hladina antioxidantů je přímo úměrná kvalitě a délce života.

Fungují moje stravovací návyky?

beauty-focus-collagen-plus-scanner-product-picture-1200x899-8313029

Patentovaný biofotonický skener Pharmanex® je špičkový nástroj, který neinvazivním způsobem zrcadlí množství karotenoidu v živé tkáni a poskytuje okamžitou indikaci hladiny karotenoidu. Nyní si může každý okamžitě zjistit, jaká je jeho vlastní hladina karotenoidů, což umožňuje vylepšit stravovací návyky a životní styl.

Biofotonický skener primárně měří 18 karotenoidů, mezi nimiž jsou ty, které se nejčastěji nacházejí v evropské stravě, alfa-karoten, beta-karoten, beta-kryptoxanthin, lutein,zeaxanthin a lykopen.

Jak zjistím obranyschopnost svých buněk?

Jednoduše! Změříním zjistíme vaši hodnotu SCS, tedy obraz vašeho životního stylu. Stravujete se správně?  Dostatečně spíte? Hýbete se? Jak moc se stresujete?  To vše dohromady ovlivňuje vyživenost a obranyschopnost vašich buněk, vašeho organismu.

Optimalizujte své SCS

Co znamenají naměřené hodnoty a jaké může být řešení pro zlepšení vašeho skóre s vámi rády probereme na společném setkání. Přijedeme k vám domů, do firmy, nebo se můžeme potkat kde vám to vyhovuje.

Nabízíme také možnost měření v rámci firemních Dnů zdraví (benefity firem),  ve sportcentrech apod. Navštívíme vaši společnost a zaměříme se na zdravotní prevenci vašich zaměstnanců. Zdraví zaměstnanců a jejich prevence zdraví je základem každé firmy.

Máte zájem o změření biofotonickým skenerem?

Kontaktujte nás na naší mailové adrese a napište nám vaši představu, termín a místo.

Dotazy rády zodpovíme na naší mailové adrese: